Activitats artístiques

Les activitats artístiques fomenten l’estimulació cognitiva, la creativitat i la gestió de les emocions a la vegada que aporten benestar personal i mental.

Activitats musicals:

El nostre grup de músics prepara conjuntament diferents peces musicals en grup que després representen en les festes de la Fundació. El treball conjunt d’equip, l’estimulació personal i el reconeixement social que això els aporta són per a ells incentius claus. Aquesta activitat la fem a les instal·lacions de la Fundació sota la direcció de professionals de l’Associació Escola de Musica del Bruc.

Art teràpia:

Per als artistes, disposem també d’un espai que treballa les emocions a través de l’art. Creen verdaderes meravelles!

Taller de manualitats:

Com la música o l’art, les manualitats també permeten el desenvolupament de les capacitats de les persones amb discapacitat intel·lectual. Treballem per crear materials per a diferents festivitats com Sant Jordi que després serveixen per decorar la Fundació o vendre, fet que els reporta també una sensació de benestar amb si mateixos i apoderament personal.

Taller de costura:

La costura és una activitat que permet crear un espai d’interrelació, distès, on les persones parlen i comparteixen els seus sentiments i sensacions.