Política de privacitat

En compliment del Reglament General de Protecció de Dades, t’informem que les dades que ens facilites a través dels diferents formularis d’aquest lloc web passaran a formar part de fitxers informatitzats propietat de la Fundació Gandhi (des d’ara Gandhi), amb les finalitats exclusives per a les que són sol·licitades.

Responsable del tractament de dades personals: Fundació Privada Gandhi
Dades de contacte del responsable: info@gandhi.cat

Delegat de Protecció de Dades (DPD): PRIVACITY EMPORDÀ, S.L.
Dades de contacte: dpd@privacityemporda.com – 972606262

1.- Quines dades personals et demanem?

El els formularis de la nostra web (contacte i subscripció a newsletter) requerim el teu nom, el teu correu electrònic i/o telèfon. En cas de donaciones, per tal de poder desgravar l’aportació, necessitarem també el teu NIF, direcció o informació fiscal. De manera automàtica també guardem la IP des de la qual ens envies el formulari, per a fins legals arribat el cas.

Els camps de formulari marcats amb un * (asterisc) o com a “requerit” són d’emplenament obligatori, la resta són voluntaris. Si no omples aquests camps, per exemple amb el teu e-mail i/o telèfon, no podrem respondre a les teves consultes. Simplement el formulari no s’enviarà i no rebrem aquesta consulta.

2 .- On et demanem dades personals?

Et demanem les teves dades personals en els nostres formularis de contacte, comentaris al blog, donacions i aportacions i subscripció al nostre newsletter.

3.- Per a què et demanem les teves dades?

Necessitem les teves dades per poder contactar amb tu i oferir respostes a les teves consultes, fer efectives les teves aportacions  i, en el cas de la subscripció al newsletter, enviar-te per correu electrònic el butlletí periòdic (o newsletter en anglès) amb els articles que escrivim al blog i altres informacions.

4.- Quins drets tens?

  • Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals: podràs preguntar a GANDHI si està tractant les teves dades.
  • Dret a sol·licitar la seva rectificació (en cas que siguin incorrectes) o supressió.
  • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, en el cas únicament seran conservats per GANDHI per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  • Dret a oposar-se al tractament: GANDHI deixarà de tractar les dades en la forma que indiquis, llevat que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions s’hagin de seguir tractant.
  • Dret a la portabilitat de les dades: en cas que vulguis que les teves dades siguin tractades per una altra firma, GANDHI et facilitarà la portabilitat de les teves dades al nou responsable.
  • Dret a l’esborrat de les dades: i llevat imperatiu legal s’esborraran després la teva confirmació.

Et garantim en tot cas la possibilitat d’exercir els teus drets notificant mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic info@gandhi.cat, des del mateix compte de correu electrònic amb la que has enviat el formulari o bé per correu postal a la nostra adreça, Pla de la Brossa, s/n, 08789 – La Torre de Claramunt, identificant-te legalment.

5.- Quant de temps emmagatzemem les dades?

Tu pots accedir a les teves dades i sol·licitar la seva rectificació o que les eliminem en qualsevol moment, però per norma general els terminis d’emmagatzematge de les dades són els següents:

  • Formularis de contacte i petició de pressupost: Fins que s’acabi la relació professional entre GANDHI i la persona que envia el formulari amb les seves dades de contacte.
  • Newsletter o butlletí de notícies: Fins que et donis de baixa.
  • Comentaris al bloc: es tracta d’un comentari a un article o entrada del bloc, fins que aquest article romangui publicat.
  • Donacions: Guardarem les teves dades per tal de poder fer efectiva la donació, enviar-te el certificat fiscal corresponent i informar-te de l’ús que s’ha fet de la teva aportació.

Fent clic en el botó pots revisar les preferències de privacitat i cookies [gdpr_preferences text=”Preferencias sobre privacidad”] que has acceptat en la nostra pàgina.

6.- Formularis per facilitar-te l’exercici dels teus drets

A través dels següents formularis et volem facilitar que puguis exercir els teus drets. Qualsevol dubte, estem a la teva disposició.

Revisa les teves preferències sobre privacitat i ús de galetes que has acceptat en la nostra pàgina.

Ver preferencias sobre privacidad

Vull que esborreu el meu usuari i totes les dades que tingueu sobre mi.

Contacte

Si vols que rectifiquem algun dels teus dades que tinguem emmagatzemats, pots notificar a través del següent formulari.

Contacte

Si vols fer alguna reclamació per algun teves dades pots notificar a través del següent formulari.

Contacte

Aquí pots descarregar les dades que tenim sobre tu.

Contacte