Celebració de la Castanya amb els amics i amigues de la Fundació Finestrelles.

Amb l’arribada de la tardor a la Fundació Privada Gandhi hem celebrat la Castanyada.

El 28 els monitors van organitzar, tant pel mati com per la tarda, un taller de panellets on les persones ateses van aprendre la recepta, van comprar els productes necessaris, els van donar forma i finalment, la part més divertida, els van guarnir.

El 29 d’octubre vam compartir la celebració de la Castanyada amb els amics i amigues de la Fundació Finestrelles en el nostre centre. Durant el matí van gaudir d’un bingo on la temàtica estava dedicada al Halloween i la Castanyada. Tots plegats van dinar parlant sobre els guanyadors del mati, els premis aconseguits i el bo que estava el menjar. De postres, van poder tastar els panellets fets per les persones ateses de Gandhi el dia d’abans. Per acabar la jornada, van ballar i crear coreografies de Zumba plegats. Al marxar, els vam regalar una carabassa del nostre hort acompanyat d’un petit obsequi.

Finalment el 31 d’octubre vam continuar la celebració menjant castanyes, panellets, moniatos i unes postres especials…. Algunes de les persones ateses van marxar a casa amb les seves famílies per celebrar-ho. 

No hay comentarios

Deja un comentario

He leido y acepto la política de privacidad de gandhi.cat
Acepto que los datos que he proporcionado (con la excepción del correo electrónico) se publicarán.

¿Qué hacemos con tus datos?
En gandhi.cat le pedimos su nombre y correo electrónico (no publicamos el correo electrónico) para identificarlo entre el resto de las personas que comentan en el blog.