Feliç any nou 2022

Arribem a finals d’any amb una sensació estranya, pensàvem que el Nadal seria diferent i no hem pogut fer tot allò que ens agradaria. Tot i això abans de que la COVID ens ho tornès a posar complicat vam aprofitar per fer sortides, com la del Museu del Tren d’Igualada

I les sortides en petits grups per fer dinars i/o sopars de Nadal en restaurants del nostre entorn

Però com us dèiem el virus ens ha tornat a fer la guitza, però no ens ha tret les ganes de celebrar les festes, ho hem fet a casa amb els menjars especials que ens han fet els nostres amics de SALURES.

Volem acabar dient-vos que estem molt il·lusionats en el nou any perquè serà l’any de dos canvis importants. En primer lloc, per tal de millorar el servei de cuina, a partir del gener incorporem a la cuina a una cuinera professional de l’empresa SALURES que ens portarà la gestió integral del servei i amb el que també incorporem un servei de nutrició per tal de fer els menús el més adaptats possibles a les necessitats nutricionals de les persones ateses. I en segon lloc perquè durant aquest any començarem les obres de l’ampliació que ens ha de portar a oferir un millor servei a les persones que viuen a Gandhi.

Que tingueu un bon 2022!!!!!

Hay un comentario

  • 30.12.2021
    679485631 says:

    Estupendas las fotos y muy guapos todos.
    Feliz Año Nuevo y que todas las cosas malas se solucionen

Deja un comentario

He leido y acepto la política de privacidad de gandhi.cat
Acepto que los datos que he proporcionado (con la excepción del correo electrónico) se publicarán.

¿Qué hacemos con tus datos?
En gandhi.cat le pedimos su nombre y correo electrónico (no publicamos el correo electrónico) para identificarlo entre el resto de las personas que comentan en el blog.