Ja portem gairebé un mes i estem bé. Moltes gràcies a tots i totes!!!!!!

Estimades persones ateses, familiars, Equip de professionals i Patronat de la Fundació Gandhi i amics i amigues, pràcticament fa una mes que estem en aquesta situació excepcional derivada del Covid-19.

Us volem explicar que estem bé, la salut ens acompanya i, tot i que no poder sortir fora de Gandhi se’ns fa pesat, tenim la sort de gaudir d’un entorn que ens ajuda a passar millor aquest confinament.

Us volem donar les gràcies.

  • A les persones ateses, gràcies per la vostra comprensió i per posar-nos les coses tant fàcils.
  • A tots i totes les familiars, gràcies per entendre les mesures que hem tingut que prendre i, gràcies especialment, per les vostres trucades i videotrucades (no us podeu fer a la idea de com ens agrada el Skype 😊). El fet de saber de vosaltres ajuda als vostres familiars a sentir-se segurs i els genera molta alegria.
  • A tot l’equip, i especialment als monitors i monitores, gràcies per la vostra feina, implicació i dedicació, totes i tots plegats estem aconseguint que una situació tant complexa com la que ens toca viure tingui un impacte relatiu en les persones que viuen a Gandhi i que hagin pogut tenir una dia a dia força semblant a la seva normalitat.
  • Als amics i amigues, gràcies pel vostre interès i el suport que des de la distància ens doneu.

Certament encara ens queda camí per recórrer però està bé parar, valorar i apreciar el que hem aconseguit tots i totes plegats.

Ara ens queda continuar mantenint els esforços que hem fet fins ara, amb el convenciment que si ho fem cada dia que passa estem més a prop de tornar a la normalitat del nostre dia a dia i, el més important, tornar a les abraçades i petons que tant trobem a faltar.

Moltes gràcies a tots i tots!!!!!!

FUNDACIÓ PRIVADA GANDHI

PD: A continuació podeu veure un petit tastet visual de com ens ha anat aquest mes.

No hay comentarios

Deja un comentario

He leido y acepto la política de privacidad de gandhi.cat
Acepto que los datos que he proporcionado (con la excepción del correo electrónico) se publicarán.

¿Qué hacemos con tus datos?
En gandhi.cat le pedimos su nombre y correo electrónico (no publicamos el correo electrónico) para identificarlo entre el resto de las personas que comentan en el blog.