Hem gaudit de l’estiu

L’inici de l’estiu sempre és un motiu d’alegria per a les persones ateses i, aquest any l’hem gaudit molt amb les propostes fetes.

El mes de juny es van organitzar les vacances els dies 3, 4 i 5 de juny on vam gaudir tots plegats del Casal Sagrat Cor (antiga casa senyorial de la Fundació Pere Relats de Barcelona) situada a Viladrau. Vam poder estar en una zona rural molt tranquil·la, envoltada de boscos i en contacte directe amb la natura. Aprofitant el temps vàrem fer un tomb per conèixer Viladrau, fer una visita guiada a l’espai Montseny i, participar d’una activitat molt agradable al Taller Ocupacional Montsoriu situat a Arbúcies.

Casal Sagrat Cor de la Fundació Pere Relats

A la Fundació Privada Gandhi aprofitem per organitzar sortides a la platja, piscina, prendre un refresc i fer caminades pel passeig marítim. Durant l’estiu les persones ateses també marxen de vacances amb les seves famílies, aprofiten el bon temps per fer viatges o, per veure a persones del seu entorn més proper. Aquesta època de l’any sempre ens deixa un espai per a gaudir de les anècdotes i bones notícies per explicar als companys.

Estiu 2020 t’esperem!

No hay comentarios

Deja un comentario

He leido y acepto la política de privacidad de gandhi.cat
Acepto que los datos que he proporcionado (con la excepción del correo electrónico) se publicarán.

¿Qué hacemos con tus datos?
En gandhi.cat le pedimos su nombre y correo electrónico (no publicamos el correo electrónico) para identificarlo entre el resto de las personas que comentan en el blog.