Participació al XVII Campionat de Jocs de Taula organitzat per Associació Esportiva BCN

El 13 de febrer vam participar al XVII campionat de jocs de taula celebrat al Centre Cívic de Vallvidrera i organitzat per Associació Esportiva BCN.

En aquest campionat van participar jugadors/es de la Fundació Canigó, Fundació Aspasim, Associació Pedralbes, Fundació Finestrelles, Fundació Boscana, Fundació Estimia, Residencia Tres Pins i Fundació Gandhi.

Els participants van poder jugar a diferents de jocs de taula: parxís, oca, domino, loteria, domino d’imatges i loteria imatges.

La jornada va acabar amb un pica pica, el lliurament de premis i diplomes i una festa final amb música i llums.

L’equip de Gandhi estava format pel Manel, la Lorena, el Martin, la Francisca, el Paco, l’Enrique i el Jaume, acompanyats pels monitors Mª Mercè i Esteve. L’Enrique va guanyar el campionat de domino en el nivell II.

Cal destacar l’excel·lent organització del campionat,  dirigit per el Sr. Felix Masana, i la magnifica acollida que té la Fundació Privada Gandhi dins de totes les activitats que desenvolupa Associació esportiva BCN.

Hay 2 comentarios

 • 28.02.2020
  Paquita Llopart says:

  Perfecto, endavant

  • 28.02.2020
   redaccion says:

   Moltes gràcies pel teu comentari.

Deja un comentario

He leido y acepto la política de privacidad de gandhi.cat
Acepto que los datos que he proporcionado (con la excepción del correo electrónico) se publicarán.

¿Qué hacemos con tus datos?
En gandhi.cat le pedimos su nombre y correo electrónico (no publicamos el correo electrónico) para identificarlo entre el resto de las personas que comentan en el blog.